Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Αέτωμα; να μιλήσετε μαζί μας ή να μας στείλετε ένα e-mail πατήστε εδώ

 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες για το "Αέτωμα"

Διαμονή

Τι Προσφέρουμε στο Αέτωμα

Τιμές

Σχετικά με το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

Η Πελοπόννησος

Δραστηριότητες

Επικοινωνήστε με το Αέτωμα

 

Δείτε Διαθεσιμότητα

Γράψτε τα σχόλια σας

για το Ξενοδοχείο Αέτωμα στο TripAdvisor

Κιονόκρανο

Μαίανδρος

Φουρούσι

Ανθέμιο

Ακροκέραμο

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΕΤΩΜΑ

2, Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνας. Ναύπλιο 21100

ΤΗΛ: 27520-27373

ΦΑΞ: 27520 -27009

EMAIL: info@nafplionhotel.gr

M.H.T.E.: 1245K050A0004601

 

Τα μέρη του Ναυπλίου που πρέπει να επισκεφτείτε είναι πάρα πολλά για μια τόσο μικρή πόλη και δύσκολο να αναφερθούν όλα. Γι' αυτό προσπαθήσαμε να επισημάνουμε κάποια από αυτά που πρέπει να δει όποιος επισκεφτεί το Ναύπλιο.

Ξεκινήστε από την 'Παραλία', την παραθαλάσσια περιοχή με μεγάλο χώρο στάθμευσης για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, περπατήστε προς το πάρκο του Ναυπλίου και θαυμάστε το άγαλμα του Κολοκοτρώνη πάνω στο άλογό του, του πολεμιστή και ήρωα της επανάστασης, με το βλέμμα του στραμμένο στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ι. Καποδίστρια, το άγαλμα του οποίου βρίσκεται στην επόμενη πλατεία. Σταματήστε εδώ ή λίγο πιο πέρα για καφέ, κάτω από το ακούραστο βλέμμα του Στάικου Σταϊκόπουλου .

Όταν ο καιρός το επιτρέπει, η θέα της πόλης του Ναυπλίου από το κάστρο του Παλαμηδίου είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Το κάστρο είναι χτισμένο πάνω στο λόφο, 999 σκαλοπάτια ψηλά από την πόλη. Το μικρό καμπαναριό, η εκκλησίτσα του Αγίου Ανδρέα καθώς και η φυλακή που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης, σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε.

Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ανατολή του ήλιου από την 'Ακροναυπλία' στην οποία φτάνετε από τον πεζόδρομο της 'Αρβανιτιάς'. Το κάστρο της 'Ακροναυπλίας' είναι άλλο ένα οχυρωματικό έργο που προστάτευε την πόλη. Σταματήστε για ένα ποτό στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται εδώ.

Το Ναύπλιο προσφέρει αμέτρητα μέρη που μπορείτε να φάτε. Στον μικρό πεζόδρομο της οδού Σταϊκοπούλου θα βρείτε πολλές παραδοσιακές ταβέρνες και παραδοσιακά μαγαζάκια με γλυκά. Αν προτιμάτε ψάρι, επισκεφτείτε τις ταβέρνες στην παραλία.

Για τις βραδινές σας εξόδους, υπάρχουν πολλά μικρά μπαράκια στους στενούς, παλιούς δρόμους του Ναυπλίου. Αν όμως προτιμάτε να διασκεδάσετε με ελληνική μουσική και χορό, θα βρείτε τα κατάλληλα μέρη στο δρόμο του Ναυπλίου προς τη νέα Κίο. Φροντίστε πάντως, να μη 'ξενυχτάτε' πολύ γιατί τα μουσεία του Ναυπλίου σας περιμένουν τα πρωινά, να τα επισκεφτείτε.

Το 'Αρχαιολογικό μουσείο' στην πλατεία Συντάγματος, το μουσείο 'λαϊκής τέχνης' σ’ ένα από τα δρομάκια της προκυμαίας, το 'ιστορικό μουσείο' στη λεωφόρο Αμαλίας, μια γκαλερί κοντά στο κεντρικό πάρκο του Ναυπλίου, το 'μουσείο παιχνιδιών' στον παλιό σταθμό των τρένων, το 'μουσείο του ούζου' κοντά στο Παλαμήδι....

 
 
Ξενοδοχείο Ναύπλιο Πανσιόν Ναύπλιο Ξενώνας Ναύπλιο Αέτωμα Ναύπλιο Ναύπλιο Αργολίδας Κατάλυμα Ναύπλιο Διαμονή Ναύπλιο Δωμάτια Ναύπλιο

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplio. The design is © copyright 2009. The content and photographs are the property of Aetoma Traditional Hotel, Nafplio and are © copyright. All rights reserved