Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Αέτωμα; να μιλήσετε μαζί μας ή να μας στείλετε ένα e-mail πατήστε εδώ

 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες για το "Αέτωμα"

Διαμονή

Τι Προσφέρουμε στο Αέτωμα

Τιμές

Σχετικά με το Ναύπλιο

Η Αργολίδα

Η Πελοπόννησος

Δραστηριότητες

Επικοινωνήστε με το Αέτωμα

 

Δείτε Διαθεσιμότητα

Γράψτε τα σχόλια σας

για το Ξενοδοχείο Αέτωμα στο TripAdvisor

 

Κιονόκρανο

Μαίανδρος

Φουρούσι

Ανθέμιο

Ακροκέραμο

 

 

 

 

 

 

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΕΤΩΜΑ

2, Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνας. Ναύπλιο 21100

ΤΗΛ: 27520-27373

ΦΑΞ: 27520 -27009

EMAIL: info@nafplionhotel.gr

M.H.T.E.: 1245K050A0004601

 

Παραδοσιακός ξενώνας "Αέτωμα", βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, στη χερσόνησο της Πελοποννήσου, νότια της Αθήνας. Στην Πελοπόννησο υπάρχει μια πληθώρα ιστορικών περιοχών και μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και εκπληκτικών παραλιών.

Η Πελοπόννησος έπαιζε πάντα ζωτικό ρόλο στην ιστορία της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των διαφόρων κατακτήσεων όπως, για παράδειγμα, όταν γινόταν το καταφύγιο των αντιστασιακών κατά τη διάρκεια των πολέμων.Μερικά από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας βρίσκονται στην Πελοπόννησο. Στα δυτικά της βρίσκεται η αρχαία Ολυμπία, το ‘σπίτι’ των Ολυμπιακών αγώνων, την οποία και επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Άλλες  σημαντικές περιοχές της Πελοποννήσου είναι ο Μυστράς, η Σπάρτη, η Μονεμβασιά, τα Καλάβρυτα, η Καλαμάτα, οι Μυκήνες και η Επίδαυρος (δείτε Αργολίδα) καθώς και τα πολλά κάστρα και φρούρια που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την Πελοπόννησο.

Εκπληκτικές παραλίες όπως η Καραθώνα και το Τολό(δείτε Αργολίδα),η Ζαχάρω , η Μεθώνη, η Πύλος και όλες οι παραλιακές περιοχές της, είναι από τις ομορφότερες στον κόσμο.

Επισκεφτείτε μέρη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως η διώρυγα της Κορίνθου, τα  σπήλαια του Δυρού, τα Καλάβρυτα(την οδοντωτή γραμμή του τρένου το καλοκαίρι και την άνοιξη και το χειμερινό καταφύγιο για σκι, το χειμώνα) και τα βουνά Παρνασσός,Ταΰγετος και Χελμός που καλύπτονται από χιόνι, κάθε χειμώνα.

Η Πελοπόννησος έχει πάντα κάτι ξεχωριστό για τον καθένα από εσάς, όλο το χρόνο, κάθε εποχή.

 
 
Ξενοδοχείο Ναύπλιο Πανσιόν Ναύπλιο Ξενώνας Ναύπλιο Αέτωμα Ναύπλιο Ναύπλιο Αργολίδας Κατάλυμα Ναύπλιο Διαμονή Ναύπλιο Δωμάτια Ναύπλιο

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplio. The design is © copyright 2009. The content and photographs are the property of Aetoma Traditional Hotel, Nafplio and are © copyright. All rights reserved